Nikolić: Referendum - EU ili Kosmet

Izvor: TvojPortal.com, 08.Avg.2011, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Referendum - EU ili Kosmet

/vesti online/ Ako Srbiji bude nametnut izbor između Kosmeta i Evropske unije, o tome bi trebalo da se izjasne građani na referendumu, kaže lider naprednjaka Tomislav Nikolić.

Građani neka odluče: Tomislav Nikolić

Lider najjače opozicione partije u Srbije je u intervjuu za list “Alo“, dilemu EU ili Kosmet slikovito uporedio s izborom roditelja između dva deteta. >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com <<

“To pitanje ne treba da zavisi ni od čijeg odgovora, već da se rešava u Srbiji, prvo u Skupštini, a potom na referendumu. Nikada još zvanično nisam čuo da EU postavlja uslov da se Srbija odrekne dela svoje teritorije da bi postala njen član, ali ako se to desi, mislim da bez referenduma o tom pitanju Srbija ne bi mogla da ide dalje“, ocenjuje Nikolić.

Predsednik SNS-a dodaje da bi kao čovek čija bi stranka sutra mogla da pobedi na izborima, morao da prihvati ukoliko bi se građani opredelili za EU, a ne za Kosmet, i obrnuto.Ostatak teksta pročitajte na linku

politikasnsSrbijaToma NikolićreferendumEU ili kosmet
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.