Nikolić: Nisam odgovoran za ukidanje TV emisija

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Jan.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Nisam odgovoran za ukidanje TV emisija

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić odbacio je danas na Tviteru tvrdnje pojedinih medija da je odgovoran za ukidanje pojedinih televizijskih emisija.

"Kažu da sam ukinuo jednu emisiju zato što su pričali loše o meni. Ako bi ukidali svaku emisiju i tabloid u kojima pričaju i pišu loše o meni, ne bi bilo nijedne emisije i tabloida", napisao je Nikolić.

Pojedini mediji objavili su danas da je emisija "Veče sa Ivanom Ivanovićem" na TV Prva ukinuta >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << jer je vlasnik ljut na voditelja jer se u poslednjoj emisiji grubo šalio na račun Tomislava Nikolića.

TV Prva saopštila je danas da emisija Ivana Ivanovića neće biti emitovana večeras, u svom stalnom terminu.

"Nakon današnjih razgovora vrha televizije sa Ivanom Ivanovićem, doneta je odluka da se zbog kršenja internih kompanijskih pravila i poslovne discipline, emisija ne emituje do daljeg. Razgovor sa Ivanovićem će se nastaviti sledeće nedelje, a o konačnom ishodu, obavestićemo javnost blagovremeno", saopštila je Prva televizija.

Ivanović je na Tviteru potvrdio da emisija neće biti emitovana večeras i da ne bi želeo da to javno komentariše dok traju razgovori sa menadžmentom televizije.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.