Nikolić: Jasno i glasno kažem da želim pobedu SNS-a

Izvor: N1 televizija, 20.Apr.2016, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Jasno i glasno kažem da želim pobedu SNS-a

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić danas se prvi put uključio u predizbornu kampanju Srpske napredne stranke, čiji je osnivač.

Nikolić prisustvuje mitingu u sali "Jezero" u Kragujevcu, svom rodnom gradu čiji je gradonačelnik baš njegov sin Radomir.

Iako je svoju podršku u kampanji najavio još onog dana kada >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je raspisao izbore do sada nije gostovao na mitinzima te stranke niti se na bilo koji način uključio u kampanju.

Podsetimo, tada je na pitanje hoće li se uključiti u kampanju on je odgovorio: “Neće me biti sramota ako neko zatraži moju pomoć iz SNS-a da tu pomoć pružim”.

Nikolić je istakao da želi da na izborima 24. pobede "najbolji", a to je SNS.

"Pokazao sam svim građanima Srbije da sam predsednik svih građana Srbije, a danas želim svima jasno i glasno da kažem da želim da pobedi SNS na ovim izborima", kazao je Nikolić i zahvalio okupljenima na pruženoj prilici da iznese svoj stav.

On je dodao da je Srbija zemlja ozbiljnih, vrednih i čestitih ljudi koji zbog toga zaslužuju da je vode "ozbiljni, vredni i čestiti", odnosno SNS.

"Započeli ste mnogo poslova, priroda je bila nepokošena, njiva nepoorana, zato Srbiji treba ovaj mandat da podignemo njen ugled u svetu, da se svrstamo u normalne narode", rekao je Nikolić.

Predsednik SNS-a Aleksandar Vučić poručio je da su u prethodne dve godine u Srbiji stvorene čvrste osnove za razvoj ekonomije koja će nastaviti dinamičan razvoj i obećao da penzije više nikada neće biti smanjene.

On je oštro kritikovao opozicione stranke koje po njemu iz vremena sopstvene vladavine "imaju sa malo čime da se pohvale".

Prema njegovim rečima, rezultati izbora koji će biti održani u nedelju 24. aprila, su "veoma, veoma neizvesni".

Dodao je da je svestan da penzioneri imaju male penzije i najavio da će u budućnosti penzije biti stabilne i veće. "U prethodne dve godine bilo je teško, dođete u vladu i mislite da ćete raditi dobre i lepe stvari, a onda se suočite sa činjenicom da je Srbija pred bankrotom i neko je morao da donosi teške odluke", rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Miting srpske napredne stranke,   Kragujevac

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

I Tomislav Nikolić na mitingu SNS u Kragujevcu

Izvor: Mondo, 20.Apr.2016

SNS održala je danas predizborni miting u Kragujevcu. Lider naprednjaka Aleksandar Vučić rekao je da je situacija oko izbora "veoma neizvesna" i da će opozicija brzo da se ujedini. Skupu prisustvovao i Tomislav Nikolić, osnivač stranke...Foto: Tanjug, Tanja Valič..Vučić je pred nekoliko hiljada...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.