KANDIĆ: Nikolić se ne plaši da priča o svojoj ratnoj prošlosti

Izvor: Danas, 01.Jul.2013, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KANDIĆ: Nikolić se ne plaši da priča o svojoj ratnoj prošlosti

Imenovanjem sudije Apelacionog suda Siniše Važića za ličnog izaslanika u Regionalnoj ekspertskoj grupi za REKOM, koja se zalaže za utvrđivanje činjenica o ratnim zločinima na prostoru bivše Jugoslavije, predsednik Srbije Tomislav Nikolić poslao je važnu poruku svim žrtvama, političarima i državnicima u regionu - sve žrtve su važne i jednake u smrti i da on, u svojstvu predsednika države, hoće da doprinese da se sve žrtve poštuju, ocenjuje za Danas Nataša Kandić, regionalna koordinatorka REKOM-a.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Kandić: Imenovanjem izaslanika Nikolić poslao važnu poruku

Izvor: Blic, 02.Jul.2013, 23:01

Imenovanjem sudije Apelacionog suda Siniše Važića za ličnog izaslanika u Regionalnoj ekspertskoj grupi za REKOM, koja traži utvrđivanje činjenica o ratnim zločinima u bivšoj Jugoslaviji, predsednik Srbije Tomislav Nikolić poslao je važnu poruku da hoće da doprinese da se sve žrtve poštuju,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.