Delegacija na čelu sa Nikolićem stigla u Kijev

Izvor: NaDlanu.com, 26.Jul.2013, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delegacija na čelu sa Nikolićem stigla u Kijev

Delegacija Srbije na čelu sa predsednikom Tomislavom Nikolićem doputovala je danas u ukrajinsku prestonicu Kijev, gde će prisustvovati obeležavanju 1.025 godina od krštenja Kijevske Rusije.

U delegaciji su i savetnici predsednika Srbije Marko Đurić i Jasmina Mitrović Marić i ambasador Srbije u Ukrajini Rade Bulatović.U Ukrajini će predstojećeg vikenda biti obeležena 1025. godišnjica otkako >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << su Rusi primili hrišćanstvo.Učešće na proslavi, kako je saopšteno iz Ministarstva spoljnih poslova Ukrajine, potvrdili su i predsednici Rusije i Moldavije, kao i niz velikodostojnika pravoslavnih crkava.Blic
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.