DS: Koliko košta život Tomislava Nikolića u vili

Izvor: Danas, 06.Nov.2018, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Koliko košta život Tomislava Nikolića u vili

Demokratska stranka (DS) upitala je danas premijerku Srbije Anu Brnabić koliko će poreske obveznike koštati boravak bivšeg predsednika Srbije i aktuelnog predsednika Nacionalnog saveta za saradnju sa Rusijom i Kinom Tomislava Nikolića u reprezentatvnoj vili na Dedinju. Članak DS: Koliko košta život Tomislava Nikolića u vili se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Nikoliću vila zbog razvijanja saradnje s Rusijom i Kinom

Izvor: N1 televizija, 06.Nov.2018

Vlada Srbije dodelila je na korišćenje vilu u Užičkoj 23 predsedniku Nacionalnog saveta za saradnju sa Rusijom i Kinom Tomislavu Nikoliću "u cilju obezbeđivanja uslova za dalje razvijanje saradnje" sa te dve države, a mesečno održavanje košta 400.000 dinara, rekli su danas iz kabineta premijerke...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.