Čepurin preneo Nikoliću Putinovu zahvalnost na pismima

Izvor: Blic, 20.Jul.2015, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čepurin preneo Nikoliću Putinovu zahvalnost na pismima

Ambasador Ruske Federacije Aleksandar Čepurin preneo je danas predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću zahvalnost predsednika Vladimira Putina na pismima koja je dobio od srpskog predsednika, povodom britanskog nacrta rezolucije o Srebrenici.

Ruski predsednik Putin je poručio da je Moskva donela odluku o ulaganju veta u Savetu bezbednosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ujedinjenih nacija polazeći od privrženosti jačanju stabilnosti u Bosni i Hercegovini na osnovu Dejtonskog sporazuma, uzimajući u obzir odnose strateškog partnerstva izmedju Ruske Federacije i Republike Srbije, navedeno je u saopštenju Pres sluzbe predsednika Republike.

U saopštenju se navodi da je predsednik Nikolić primio danas u Beogradu, ambasadora Rusije u Srbiji Aleksandra Čepurina.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin Nikoliću: Veto zbog našeg partnerstva

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Jul.2015

Kancelarija predsednika Srbije saopštila je danas da je ruski predsednik Vladimir Putin zahvalio predsedniku Tomislavu Nikoliću na pismima povodom britanskog nacrta rezolucije o Srebrenici...Nikolić je danas primio ambasadora Rusije Aleksandra Čepurina koji je "preneo zahvalnost predsednika Putina...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.