Zukorlić: Nikolić je iskreni četnik

Izvor: RTS, 10.Jun.2012, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zukorlić: Nikolić je "iskreni četnik"

Smatram da će izborom Tomislava Nikolića za predsednika Srbije politika prema Bošnjacima biti mnogo jasnija, kaže glavni muftija Islamske zajednice Muamer Zukorlić. Više volim da za predsednika imam "iskrenog četnika" nego "licemernog demokratu", istakao Zukorlić.

Glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji Muamer Zukorlić smatra da će izborom Tomislava Nikolića za predsednika srpska politika >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prema Bošnjacima biti "potpuno demaskirana i jasna".

"Ako biram između 'licemernog demokrate' i 'iskrenog četnika', više volim da imam ovog drugog za kojeg znam šta mi misli", rekao je Zukorlić za Fenu.

Do sada je, kako kaže, na sceni bila "maskirana antibošnjačka politika simbolizirana u Borisu Tadiću" koji je, kako dodaje, bio evropski ljubimac i koji je protiv Bošnjaka iz BiH i Sandžaka mogao da radi šta hoće".

Prema njegovim rečima, Tadić je jedno pričao u Beogradu, drugo u Banjaluci, treće u Briselu, a četvrto u Ankari.

Sada ćemo, dodaje Zukorlić, imati jasnu politiku, a onda ćemo morati da se prema toj politici odredimo, jer će Nikolić voditi politiku koja će biti jasna i transparentna".

"Ja sam se borio za obaranje Borisa Tadića, nisam se borio za dovođenje Tomislava Nikolića, to je ogromna razlika, ali smatram da je ovo bolje rešenje i za Sandžak i za BiH jer ćete imati potpuno jasnu situaciju i znaćete šta vam predsednik Srbije misli", zaključio je Zukorlić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bolje iskreni četnik nego licemerni demokrata

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jun.2012

Muftija Mumaer Zukorlić kaže da je izborom Tomislava Nikolića za predsednika 'demaskirana' politika prema Bošnjacima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Zukorlić: Izborom Nikolića politika prema Bošnjacima jasnija

Izvor: Kurir, 10.Jun.2012

Ako biram između "licemernog demokrate" i "iskrenog četnika", više volim da imam ovog drugog za kojeg znam šta mi misli, rekao glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji..BEOGRAD - Glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji Muamer Zukorlić smatra da će izborom Tomislava Nikolića za predsednika...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.