Rodić sekretar Nikolićevog kabineta

Izvor: B92, 07.Jun.2012, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodić sekretar Nikolićevog kabineta

Beograd -- Generalni sekretar predsednika Srbije biće Nebojša Rodić, a savetnici Milorad Simić, Marko Đurić, Oliver Antić i Bratislav Petković.

Rodić je za generalnog sekretara predsednika Srbije Tomislava Nikolića imenovan 31. maja, na osnovu Zakona o predsedniku Republike, objavljeno je u "Službenom glasniku".

Simić, Đurić, Antić i Petković su na funkciju savetnika predsednika imenovani 1. juna.

Redovni profesor Pravnog fakulteta Oliver >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Antić je bio dekan u vreme kada su mnogi profesori, kritični prema tadašnjem sistemu, primorani da napuste katedre. Bio je dugogodišnji član SRS i jedan je od osnivača SNS.

Generalni sekretar je Nebojša Rodić, brat Milana Rodića, bivšeg funkcionera JUL-a i generalnog direktora „Srbijašuma", posle „uspešno" obavljenog posla u Republičkoj izbornoj komisiji 1997. godine, kada ga je tadašnja demokratska opozicija optužila za krađu izbora, povukao se sa funkcije sekretara RIK, da bi bio unapređen u zvanje ambasadora.

Penzionisani general-major Milorad Simić obavljao je čitav niz dužnosti u policiji, od načelnika Uprave policije MUP Srbije do načelnika beogradskih „plavaca". Član je Upravnog odbora FK Crvena zvezda.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.