Toše Proeski je nastradao pre 12 godina! Poznato je da je voleo dve žene!

Izvor: Svet plus, 14.Okt.2019, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toše Proeski je nastradao pre 12 godina! Poznato je da je voleo dve žene!

Toše Proeski nastradao je pre 12 godina, a i dalje živi u mnogim srcima. Bio je momak koji se trudio da svoj ljubavni život drži po strani koliko god je mogao. Ipak, poznato je da je voleo dve žene.... Bio je jedan od retkih pevača kojeg slava nije ponela i koji se trudio da ostane svoj do kraja.

16.oktobra, navršava se 12 godina od kako nas je napustio po mnogima, najlepši glas Balkana. Karijeru je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << započeo davne 1997. godine, a nekoliko godina kasnije svojim hitovima osvojio je Srbiji.. Godine 2003. pobedio je na prestižnom muzičkom festivalu “Beovizija” sa pesmom “Čija si“. Nakon velike popularnosti u Makedoniji i Srbiji, svojim anđeoskim glasom osvojio je i Sloveniju i Hrvatsku.

Imao je veliki broj hitova, poput "Tajno moja“, “Ko ti to grize obraze“, “Srce nije kamen“, “Lagala nas mala“, "Igra bez granica", pomenuti "Čija si", "Pratim te"... Izdato je ukupno deset Tošetovih albuma, od kojih tri posthumno. Sarađivao je s mnogim muzičkim zvezdama, kao što su Goca Tržan, Toni Cetinski, Karolina Gočeva, Antonija Šola...

Mediji su ga povezivali sa raznim devojkama, ali pokojni pevač imao je samo dve prave ljubavi koje je ostavio iza sebe. 

Pevačeva prva velika ljubav je bila bivša manekenka Blagica Micova sa kojom je počeo da se zabavlja u trećem razredu srednje škole. Zajedno su bili osam godina sa prekidima, a 2006. godine se par razišao i svako je otišao na svoju stranu.

Veza Tošeta i lepe manekenke nije opstala, jer kako se pričalo, pevač nije posvećivao dovoljno paznje i vremena svojoj devojci, usled brojnih obaveza. Takođe su joj smetale brojne pevačeve obožavateljke kojih je bilo sve više.

Posle raskida ostali su u odličnim odnosima pa je Blagica imala posebno mesto na svim njegovim nastupima i koncertima. Svi koji su ih poznavali predviđali su im brak i veliku sreću, a njihove porodice su ostale bliske i posle njihovog raskida. Blagica je prekinula sa manekenstvom posle toga i posvetila se studijama italijanskog jezika. Ostala je dosledna tome da nikada neće komentarisati ništa vezano za njihovu ljubav i Tošeta samog.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.