OD JEZIVIH SCENA I DANAS PODILAZI JEZA Glumica raskošne lepote volela je starije muškarce, a na vrhuncu karijere poginula je na istom mestu gde i Toše Proeski

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2018, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD JEZIVIH SCENA I DANAS PODILAZI JEZA Glumica raskošne lepote volela je starije muškarce, a na vrhuncu karijere poginula je na istom mestu gde i Toše Proeski

Tragedija dvoje mladih i talentovanih ljudi.

Za nju su govorili da je najlepša glumica mlađe generacije. Bila je u vezi sa Josipom Radeljakom, bivšim suprugom Bebe Lončar i Ene Begović. Kada je došla na vrhunac svoje karijere, doživela je saobraćajnu nesreću na istom mestu gde i pevač Toše Proeski. Dan danas se pamti pogibija Doris Lambaše, dame raskošne lepote.

Dolores se kobne večeri vraćala iz Beograda za Zagreb. Njen prvobitni plan bio je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da sa kolegom Stojanom Matavuljem prespava u hotelu, međutim u poslednjem trenutku odlučili su se za noćnu vožnju.

ON JE ČOLI NAPISAO SVE HITOVE - nije dobio ni DINARA od njega! A onda je stigao poklon...

PAŠĆETE U NESVEST KAD VIDITE AZISA! Skandalozni bugarski TRANSVESTIT danas je MAČO MUŠKARČINA

Dolores i Stojan krenuli su put Zagreba. 23. oktobra 2013, u 6:45 ujutru, a njihov automobil, koji je vozio Matavulj, sudario se sa drugim vozilom.

Od siline udarca oba vozila sletela su s puta, a mlada glumica, iako je bila vezana izletela je kroz prozor.

- Nisam ga prepoznao i samo sam mu rekao da sam u redu, a on mi je odgovorio da je njegova saputnica teško povređena. Tada sam video da neko leži pored, on se vratio do nje i kleknuo, dozivao je… Grozna situacija. U međuvremenu su se neka vozila zaustavila, a vrlo brzo došla je i Hitna pomoć - prepričao je nakon nesreće jezivu scenu vozač automobila sa kojim su se sudarili Dolores i Stojan.

Sa teškim povredama abdomena i unutrašnjih organa, Dolores je prevezena u bolnicu gde je odmah operisana, međutim zbog težine njenih povreda lekari nisu bili optimistični. Samo nekoliko sati kasnije izgubila je bitku.

Ona je bila prva žena Radeta Šerbedžije, a neće vam biti svejedno kad čujete zbog čega je došlo do KRAHA BRAKA

TEŠKA NESREĆA ŠOKIRALA SRBIJU: Slavna pevačica slomljena i potresena... Svi se mole za nju

Nesreća u kojoj je tragično stradala Dolores Lambaša dogodila se kod Slavonskog broda, na istoj deonici puta na kojoj je sedam godina ranije poginuo i Toše Proeski.

Njen privatan život konstantno je intrigirao javnost.

Dolores je bila poznata po vezama sa starijim muškarcima, a jedan od njih bio je čuveni glumac Frano Lasić, koji posle tragedije nikada nije želeo da govori o svojoj bivšoj devojci.

SVAKOG DANA U 10 SATI... Vukašin otkrio DUGO SKRIVANU TAJNU Srećnih ljudi! Bili smo u ZABLUDI!

CANE, NELE, ŽIKA... Ovi čuveni srpski rokeri su POBEGLI iz Beograda u MNOGO manje sredine! (FOTO, VIDEO)

Prvi poznati dečko lepe glumice bio je njen kolega Ivo Gregurević, sa kojim je imala veoma burnu vezu. Više puta su raskidali i mirili se, najavljivali i otkazivali venčanje, da bi nakon pet godina ipak raskinuli vezu.

S biznismenom Josipom Radeljakom, je bila u vezi tri godine, a pred Doloresinu smrt kružile su glasine da je u vezi sa 10 godina starijim rediteljem Goranom Rukavinom.

U poslednjem, neobjavljenom intervjuu, koji je dala za hrvatske medije izjavila je da joj je jedina želja da bude živa i zdrava.

- Za trideset godina volela bih biti živa i zdrava. Volela bih i dalje glumiti, ploviti i loviti ribu. Ma ne treba meni puno. Mene mogu povrediti samo razočaranja. Znam koliko sam spremna učiniti za ljude koji uspeju da uđu u prvi krug mog srca, ta ljubav je bezuslovna. Ali kada očekujem isto od tih ljudi, gotovo uvek se razočaram. U životu je najbolje očekivati određene stvari samo od sebe i sam sebi dokazivati vlastiti rast - rekla je tada Dolores.

Dolores je sahranjena 25. oktobra 2013. godine, u svom rodnom gradu Šibeniku.

(VIDEO) ZAVRŠI U WC ŠOLJI! Voleleli smo je u TESNOJ KOŽI, a pred ulazak u Zadrugu 2 zadesila ju je ŠOK NEZGODA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.