SEĆANJE NA SREĆNE TRENUTKE PROVEDENE SA PEVAČEM: Ovo su roditelji tagično nastradalog Tošeta Proeskog (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2020, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEĆANJE NA SREĆNE TRENUTKE PROVEDENE SA PEVAČEM: Ovo su roditelji tagično nastradalog Tošeta Proeskog (FOTO)

Bol ne jenjava...

Jedan od najpopularnijih pevača na Balkanu, Toše Proeski, rođen je u Prilepu 1981. godine. Svoju karijeru je započeo davne 1992. godine na jednom festivalu na kojem je odneo pobedu, a pre dvanaest godina, 2007, tragično je igubio život u saobraćajnoj nesreći.

Upravo te godine izdao je album "Igra bez granica" koji mu je doneo ogromnu popularnost, te je odlučio da se priprema za proboj na svetsku muzičku scenu.

Ipak, samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dva meseca nakon toga Toše je doživeo saobraćajnu nesreću u kojoj je izgubio život.

Tošetu Proeskom je poshumno dodeljena titula počasnog građanina Severne Makedonije, kao i nagrada za životno delo na Beoviziji 2008. godine.

Toše je najveću podršku u svemu što je radio imao od svoje porodice, a na društvenim mrežama je isplivala stara fotografija pevača i njegovih roditelja.

O besprekornom talentu, nezaboravnom i nezamenljivom glasu, a pre svega dobroti ovog makedonskog umetnika, večno će pričati mnogobrojne kolege i prijatelji koji se ne mire sa činjenicom da ga više nema.,

"Slepo crevo mi je puklo u stomaku, minuti su odlučivali" Brutalna ispovest Ane Kokić KIDA SRCE - bila na ivici života i smrti, sa majkom jedva preživljavala (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Toše Proeski

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.