Izvor: RTS, 13.Avg.2022, 11:00

Žreb za Sinsinati: Kecmanović na Karenjo Bustu, Krajinović protiv Evansa

Srpski teniser Miomir Kecmanović na startu Mastersa u Sinsinatiju igraće protiv Španca Pabla Karenja Buste, dok će rival Filipu Krajinoviću, baš kao i prethodne nedelje u Montrealu, biti Britanac Danijel Evans, odlučeno je žrebom.
Novak Đoković ne igra na turniru iz dobro poznatih trazloga zbog vakcinacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dok će Dušan Lajović kroz kvalifikacije tražiti mesto u glavnom žrebu.

Miomir Kecmanović na startu turnira igraće protiv Španca Pabla Karenja Buste, dok će rival Filipu Krajinoviću, baš kao i prethodne nedelje u Montrealu, biti Britanac Danijel Evans, odlučeno je žrebom. 
Prvi nosilac je Danil Medvedev, a na teren se vraća Rafael Nadal, koji će imati priliku da se vrati na prvo mesto ATP liste.
Masters u Sinsinatiju igra se za nagradni fond od 6.280.880 dolara.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kecmanović u Sinsinatiju startuje protiv Buste

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Avg.2022

Srpski teniser Miomir Kecmanović na startu Mastersa u Sinsinatiju igraće protiv Španca Pabla Karenja Buste, dok će rival Filipu Krajinoviću, baš kao i prethodne nedjelje u Montrealu, biti Britanac Danijel Evans, odlučeno je žrijebom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.