Zbog korone otkazani svi sutrašnji teniski mečevi u Melburnu

Izvor: Beta, 03.Feb.2021, 18:29

Zbog korone otkazani svi sutrašnji teniski mečevi u Melburnu

Svi teniski mečevi planirani za četvrtak u Melburnu neće biti odigrani zbog korona virusa, saopštili su danas organizatori.Nakon što je otkriveno da je radnik jednog hotela u kojem su smešteni igrači pozitivan na korona virus, organizatori su otkazali sve sutrašnje mečeve na ATP kupu, kao i na dva ATP i tri WTA turnira."Zdravstvene vlasti su nas obavestile da je radnik u jednom od hotela bio pozitivan na korona virus. Svi koji su bili u karantinu u ovom hotelu (500 do 600 ljudi) moraće da budu testirani i biće u izolaciji dok ne dobiju negativan rezultat", navodi se u saopštenju."U Melburn Parku neće biti mečeva u četvrtak", dodaje se u saopštenju.Organizatori su naveli i da će raspored za petak biti naknadno objavljen.Teniska reprezentacija Srbije trebalo je u noći izmedju srede i četvrtka da igra protiv Nemačke za prvo mesto u grupi i prolaz u polufinale ATP kupa.Otvoreno prvenstvo Australije trebalo bi da počne 8. februara, a lokalne vlasti su ranije danas saopštile da održavnje prvog grend slem turnira u sezoni nije ugroženo. "Ovo je jedan slučaj, nema potrebe za panikom. Dokazali smo da se naša regija uspešno nosi sa ovakvim problemima", rekao je premijer Viktorije Danijel Endrjuz.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Virus odložio sve mečeve u Australiji

Izvor: OkRadio.rs, 04.Feb.2021, 15:40

Zbog pozitivnog nalaza na kovid kod jednog radnika u hotelu, obustavljena igra na svih šest turnira, uključujući meč Srbije i Nemačke za polufinale. – U samoizolaciji do rezultata testiranja 500–600 tenisera Nekih desetak sati uoči predviđenog početka meča reprezentacija Srbije i Nemačke...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.