Zajedno do novih visina - Tipsarević novi trener Krajinovića

Izvor: RTS, 14.Dec.2019, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zajedno do novih visina - Tipsarević novi trener Krajinovića

Srpski teniser Filip Krajinović potvrdio je na društvenim mrežama da će mu novi trener biti doskorašnji saigrač iz reprezentacije Janko Tipsarević.
Janko Tipsarević nedavno se pokuvao iz aktivnog igranja tenisa, ali nije dugo izdržao bez njega.

Srpski teniser je po okončanju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << karijere nagovestio da bi želeo u budućnosti da se bavi trenerskim poslom, a danas je potvrđeno da je našao prvi angažman.
Tipasrević će biti novi trener doskorašnjeg saigrača iz reprezentacije Srbije Filipa Krajinovića.
"Jedna od najlepših vesti u mojoj karijeri - sa starim prijateljem do novih visina! Čast mi je i posebno zadovoljstvo da će od sada Janko Tipsarević biti moj trener", napisao je Krajinović na Instagramu.
"Srećan sam što mogu da potvrdim da ću u 2020. godini trenirati, pomagati i nadgledati Filipa Krajinovića. Obećanja su podeljena sa obe strane i samo vreme može reći hoćemo li ih ispuniti. Poželite nam sreću", napisao je Tipsarević na istoj društvenoj mreži. 
Krajinović se trenutno nalazi na 40. mestu na ATP listi. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVANIČNO - Janko Tipsarević postao trener, a još je zanimljivije čiji trener! (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2019

Počinje ''nova era'' u karijeri Janka Tipsarevića...Nedavnim nastupom za Dejvis kup reprezentaciju Srbije u Madridu, Janko Tipsarević je stavio tačku na igračku karijeru, ali vrlo brzo se odlučio i za novi početak...I to u trenerskom poslu!..Naime, jedan od najbolje rangiranih srpskih tenisera...

Nastavak na Sportske.net...

Tipsarević novi trener Krajinovića

Izvor: Danas, 14.Dec.2019

Srpski teniser Filip Krajinović je na svom Instagram profilu objavio da će mu od naredne sezone trener biti teniser Janko Tipsarević koji je profesionalnu karijeru završio prošlog meseca.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.