WTA ISTANBUL: Poraz Olge u meču gde je viđeno NEVEROVATNIH 15 brejkova!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2020, 17:48

WTA ISTANBUL: Poraz Olge u meču gde je viđeno NEVEROVATNIH 15 brejkova!

Srpska teniserka završila učešće na turniru u Turskoj.

Nije uspela Olga Danilović da se plasira u osminu finala WTA turnira u Istanbulu. Srpska teniserka zaustavljena je u šesnaestini finala, od iskusnije Rumunke Marije Patrisije Tig rezultatom 0:2 (po setovima 3:6, 5:7).

U prvom setu usledila je serija brejkova, Monika je napravila četiri, naspram dva Danilovićeve, što se ispostavilo kobnim za Olgu koja je ovaj deo igre izgubila rezultatom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 3:6.

Prštali su brejkovi i u drugom setu na sve strane. Viđeno ih je čak devet, Rumunka je stigla do prvog u drugom gemu, a onda su se ređali jedan za drugim i tako do desetog poena, kada je Danilovićeva ipak uspela da izjednači na 5:5 posle svog servisa. Ipak, u odlučujućem 12. gemu, Tig je ponovo iznenadila Srpkinju, što je bilo dovoljno za konačnih 5:7.

Rumunka će u osmini finala igrati protiv Japanke Misaki Doi, koja je postavljena za osmu kosturašicu.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.