WTA: Barti i dalje prva, Nina Stojanović na 117. poziciji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2021, 09:14

WTA: Barti i dalje prva, Nina Stojanović na 117. poziciji

Australijanka Ešli Barti i dalje najbolja teniserka sveta sa 10.075 bodova.

Beloruskinja Arina Sabalenka je druga na listi, Čehinja Karolina Pliškova je ostala treća teniserka sveta, dok je Elina Svitolina iz Ukrajine četvrta.

Barbora Krejčikikova je napredovala za dva mesta i sada je peta na listi, a sledi je Poljakinja Iga Švjontek, koja je takođe popravila plasman za dve pozicije u odnosu na prošlonedeljni poredak.

Sofija Kenin iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << SAD je pala na sedmo mesto, Japanka Naomi Osaka je otišla tri koraka unazad i sada je osma igračica sveta, a Top 10 kompletiraju Garbinje Muguruza iz Španije i Čehinja Petra Kvitova.

Srpska teniserka Nina Stojanović nazadovala za četiri pozicije i trenutno je 117. na listi.

Olga Danilović od danas je 128. igračica na WTA listi, što je za jedno mesto bolji rejking nego na prethodnoj listi, dok je Aleksandara Krunić napredovala za 10 pozicija i sada je 166. igračica sveta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

WTA: Barti i dalje prva, Nina Stojanović na 117. poziciji

Izvor: B92, 20.Sep.2021

Australijanka Ešli Barti i dalje je najbolja teniserka sveta sa 10.075 bodova...Beloruskinja Arina Sabalenka je druga na listi, Čehinja Karolina Pliškova je ostala trehca teniserka sveta, dok je Elina Svitolina iz Ukrajine četvrta...Barbora Krejčikikova je napredovala za dva mesta i sada je peta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.