Voznjacki: Valjda je tako trebalo da bude VIDEO

Izvor: B92, 25.Jan.2020, 03:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voznjacki: Valjda je tako trebalo da bude VIDEO

Danska teniserka Karolina Voznjacki rekla je da su dostignuća koja je ostvarila bila neverovatna i da je Australijan open dobar način da završi svoju karijeru.

Voznijacki je u svom poslednjem meču u karijeri poražena od Tunišanke Ons Džebur 7:5, 3:6, 7:5.

"Odgovaralo mi je da moj poslednji meč bude u tri seta. Završila sam karijeru greškom iz forhenda, a to su stvari na kojima sam radila tokom čitave >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << karijere. Valjda je tako trebalo da bude", rekla je Voznjacki.

Nekadašnja prva teniserka sveta osvrnula se na sve rezultate koje je ostvarila godinama unazad i ocenila da su njeni uspesi bili neverovatni.

"Navijači, osećanja koja nam pružate kada igramo ovde i podrška koju osećamo je zaista neverovatna. Takodje, podrška koju imam od svoje porodice, naročito od svog oca, koji mi je i trener od moje sedme godine, je zaista sjajna. Sve to su sjajne uspomene, koje ću uvek negovati", rekla je Dankinja.

Ona je rekla i da je spremna za budućnost koja je čeka posle teniske karijere.

"Stvarno sam srećna, bilo je neverovatno. Spremna sam za sledeće poglavlje i uzbudjena zbog onoga što će doći. Videćete me tu oko terena", zaključila je Voznjacki.

Dankinja je karijeru završila kao 36. teniserka sveta, a osim prvog mesta na WTA listi, njen najveći uspeh je osvajanje Australijan Opena 2018. godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.