Voznijacki osvojila Peking, 30. titula u karijeri

Izvor: B92, 07.Okt.2018, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voznijacki osvojila Peking, 30. titula u karijeri

Danska teniserka Karolina Voznijacki osvojila je turnir u Pekingu, pošto je u finalu pobedila 20. teniserku sveta Letonku Anastasiju Sevastovu posle dva seta.

Druga teniserka sveta Voznijacki pobedila je posle skoro sat i po vremena konačnim rezultatom 6:3, 6:3.

Voznijacki je osvojila 30. WTA titulu u karijeri, a drugu u glavnom gradu Kine, posle prve 2010. godine, a to je ujedno i njega treća titula >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u sezoni.

Danska teniserka je ceo meč bila bolja, oduzela je rivalki servis četiri puta, dok je brejk pretrpela samo jednom. Ključni gem bio je osmi u 2. setu, kada je Sevastova imala priliku da se vrati na 4:4 posle zaostatka od 4:1, ali je Karolina spasila tri brejk šanse i onda oduzela servis protivnici za gem, set i meč.

Voznijacki je ovom pobedom ostvarila petu u isto toliko odigranih mečeva protiv Letonke, a ujedno je i kući odnela ček u vrednosti od 1.525.245 dolara, kao i 1.000 WTA bodova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.