Vilander se predomislio oko Adrija Tura: Kirjos je za primer i u pravu je

Izvor: B92, 12.Jul.2020, 12:20

Vilander se predomislio oko Adrija Tura: Kirjos je za primer i u pravu je

Poznato je legendarni Šveđanin Mats Vilander voli puno da priča o prvom teniseru sveta Novaku Đokoviću.

Samo četiri dana nakon njegove izjave, u kojoj je stao u odbranu Đokovića po pitanju Adrija Tura, sada je podržao i drugu stranu.

Odnosno Australijanca Nika Kirjosa, koji je više puta kritikovao Đokovića, Aleksandera >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Zvereva, Dominika Tima i ostale tenisere zbog učešća na Adrija Turu u Beogradu i Zadru.

Vilader je otkrio šta misli o kontroverznom Kirjosu.

"Čak iako ljudi ne veruju, Kirjos je uvek bio za primer. Oduvek je promovisao zabavan životni stil i ja ga za to ne krivim. Poslednjih nedelja rekao je vrlo skladne stvari i mislim da je u pravu u situaciji sa Zverevom, Timom i drugim pitanjima", rekao je Vilander.

Prema Vilanderu, izgleda da je došlo vreme da Kirjos deli lekcije o ponašanju...

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.