VRAĆA SE NA VELIKA VRATA: Jedna od najseksepilnijih teniserki današnjice opet je na terenu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2018, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRAĆA SE NA VELIKA VRATA: Jedna od najseksepilnijih teniserki današnjice opet je na terenu! (FOTO)

Zaista očarava.

Eženi Bušar u poslednje vreme je poznatija po svojim izazovnim izdanjima i golišavim fotkama, ali je izgleda rešila da se ponovo pozabavi sportom koji joj je doneo prepoznatljivost i slavu.

PRITISAK NA NOVAKA I RAFU: Ne idite u Saudijsku Arabiju NIKAKO (FOTO)

Nakon dužeg vremena, kanadska teniserka se plasirala u četvrtfinale nekog turnira i to pobedom nad 24. teniserkom sveta Karlom Suarez Navaro (6:1, 6:0). Sada je očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << duel sa Andreom Petković, a turnir se igra u Luksenburgu.

Blocking out the haters like 😎😂

Објава коју дели Genie Bouchard (@geniebouchard) дана 12. Апр 2018. у 2:48 PDT

Eženi je posle uspešne sezone 2014. godine počela više da se bavi poslom foto modela, da se sve češće slika za modne magazine, postala je Instagram zvezda i jedna od najplaćenijih teniserki sveta.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.