VOĐE NAVIJAČA: Đoković i Krajinović bodriće Zvezdu protiv PSŽ-a sa posebnog mesta

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2018, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOĐE NAVIJAČA: Đoković i Krajinović bodriće Zvezdu protiv PSŽ-a sa posebnog mesta

Srpski teniser otkrio planove.

Srpski teniser Filip Krajinović trenirao je u Beogradu i zvanično predstavio trenera Šveđanina Tomasa Johansona, sa kojim želi da se naredne godine vrati u svetski vrh.

PUKAO MU FILM: Dončić digao tri prsta, a onda je sočno „PO SRPSKI“ izvređao sudiju (VIDEO)

- Imam novog trenera Johansona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i zaista sam srećan što je prihvatio da radi sa mnom. Veliki je trener, veliki čovek, gren slem šampion (Australijan open 2002, prim. aut) i velika mi je čast da radimo zajedno. Očekujemo da sledeća godina bude uspešnija nego ova, a pre svega nadam se da neću imati nikakve povrede. Prvi cilj je povratak u Top 50, a potom i da popravim najbolji plasman karijere, 26. mesto - rekao je trenutno 95. teniser sveta Tanjugu posle treninga u Teniskom klubu Gemax.

Prema njegovim rečima, novu sezonu započeće u Dohi, potom sledi Australijan open, a nakon toga je moguće da igra u Južnoj Americi, u zavisnosti od rezultata.

- Radimo već tri nedelje, uskoro idemo u Monako, gde ću trenirati sa Novakom, ali i još nekim drugim igračima poput Zvereva, Vavrinke i Berdiha.

Zajedno sa Ðokovićem gledaće i utakmicu Lige šampiona između Crvene zvezde i Pari Sen Žermena.

- Nažalost neću biti u Beogradu da bodrim moju Zvezdu, ali pružićemo podršku i želim joj sve najbolje - poručio je Krajinović.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.