(VIDEO, FOTO) TENISKI RAJ ZA NAVIJAČE: Nadal i Federer igrali zajedno prvi put u karijeri, Čendler iz Prijatelja im se poklonio!

Izvor: Kurir, 24.Sep.2017, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO, FOTO) TENISKI RAJ ZA NAVIJAČE: Nadal i Federer igrali zajedno prvi put u karijeri, Čendler iz Prijatelja im se poklonio!

Dvojica najtrofejnijih tenisera u istoriji Španac, Rafael Nadal i Švajcarac Rodžer Federer, oduševili su navijače širom planete zajedničkim nastupom u dublu na egzibicionom "Lejver kupu" u Pragu.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Federer

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Nadal i Federer: Mi ćemo uvek biti rivali (video)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2017

"Nakon cele istorije našeg rivalstva, da budemo zajedno na istoj polovini terena, takmičiti se za isti tim je nešto u čemu smo iskreno uživali. Atmosfera na ovom meču i celom turniru je bila fantastična. Češka publika ovde u Pragu je bila sjajna. Osećamo se veoma srećno što smo bili deo ovog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.