Izvor: RTS, 28.Nov.2020, 19:28

Uzmi račun i pobedi – dobitnica stana je Maja Florić iz Paraćina

U prvom izvlačenju u okviru nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2020 dodeljno je pet automobila "fijat 500L" i jedan stan u Beogradu. Najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobila je Maja Florić iz Paraćina.
Srećne dobitnike nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020" iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije, sa 3.261.480 pristiglih koverata, izvukla je teniserka Olga Danilović.

Dobitnici automobila "fijat 500L" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su Zoran Petković iz Kragujevca, Matija Rašković iz Beograda, Vera Bosnić iz Zemun Polja, Mirjana Gigović iz Beograda i Aleksandar Mareš iz Bele Crkve.
Najvredniju nagradu, stan u beogradskom naselju Zemunske kapije, dobila je Maja Florić iz Paraćina.
Izvlačenje je pratila Komisija koju su činili Vladica Miloradović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Nenad Petrović iz NBS, Dragoslav Glišović, takođe iz Poreske uprave, Irena Raković iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.
Predsednica Komisije je Stanija Višekruna iz Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Ministar finansija Siniša Mali, koji je takođe pratio prvo izvlačenje, impresioniran je brojem koverata koji su stigli.
Zahvalio je građanima koji učestvuju u igri, ali i svima koji prilikom kupovine uzimaju račune.
Sve koverte poslate od 15. oktobra biće u bazenu sve do kraja drugog kruga nagrade igre i sve vreme će konkurisati za nagrade.
Nagradna igra se formalno priređuje u dva kruga – prvi krug od 15. novembra do 26. decembra 2020, i drugi početkom 2021. godine.
Uslovi učešća i pravila nagradne igre slični su kao i u izdanjima prethodnih godina.
"Uzmi račun i pobedi" je nagradna igra sa fiskalnim računima i slipovima koju je pokrenula Vlada Srbije u saradnji sa NALED-om u cilju suzbijanja sive ekonomije kroz jačanje svesti i motivacije građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune prilikom svake kupovine.
Najnovije informacije o nagradnoj igri se redovno objavljuju na sajtu www.uzmiracun.rs, a građanima je na raspolaganju i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs za sva dodatna pitanja i podršku.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OSTALA BEZ STANA ZBOG BROJA TELEFONA! Glavna premija nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" otišla u PARAĆIN, ali je bilo i MALERA

Izvor: Blic, 28.Nov.2020

Više od tri miliona koverti bilo je večeras u konkurenciji za prvi od 12 stanova u Beogradu i 60 automobila u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi". Mlada teniserka Olga Danilovać donela je sreću petoro dobitnika automobila "fijat 500L". A glavna nagrada večerašnjeg izvlačenja bila je stan koji...

Nastavak na Blic...

Maja je pekla palačinke kad je začula decu: Mama, mama, dobila si stan

Izvor: RTS, 28.Nov.2020

Stan u Beogradu u okviru nagradne igre uzmi račun i pobedi dobila je Maja Florić iz Paraćina. Ona za RTS kaže da je bila u šoku kad je saznala. Zbog epidemije, primaće čestitke telefonom. . U domu Florića u Paraćinu bilo je sasvim obično subotnje popodne. Maja je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.