Upoznajte Nikolasa i Lusi: Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas objavili prve fotografije blizanaca

Izvor: Story, 16.Jan.2018, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte Nikolasa i Lusi: Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas objavili prve fotografije blizanaca

Teniserka Ana Kurnjikova (36) i pevač Enrike Iglesijas (42) pre mesec dana postali su roditelji bliznaca, a kako javnost nije ni znala da je lepa teniserka u blagoslovenom stanju, vest je u rekordnom roku obišla svet. Kurnjikova je rodila blizance, a mališanima su dali imena Nikolas i Lusi. Ponosni roditelji sve do sada se nisu oglašavali, a onda su ... The post Upoznajte Nikolasa i Lusi: Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas objavili prve fotografije blizanaca appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slavni par objavio prve fotografije blizanaca: Upoznajte Nikolasa i Lusi

Izvor: B92, 17.Jan.2018, 13:03

Ponosni roditelji Enrike Inglesijas i Ana Kurnjikova su se pohvalili fotografijom svojih blizanaca, kao i imenima koja su odabrali za novorođenčad...Pevač Enrike Iglesijas i teniserka Ana Kurnjikova su svoj privatni život skrivali od očiju javnosti. Za trudnoću lepe Ruskinje niko nije znao, te...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.