URNEBESNO! Đokovićev ŠOU na treningu ODUŠEVIO! Nole umalo pao sa trake (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2022, 17:34

URNEBESNO! Đokovićev ŠOU na treningu ODUŠEVIO! Nole umalo pao sa trake (VIDEO)

Smehotres.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković priprema se za predstojeći turnir u Abu Dabiju, koji startuje u ponedeljak, a u radu na kondiciji implementirao je novu veštinu na pokretnoj traci.

Suština priče bila je da se pritiskom na taster na ekranu pojave različite stvari, čije ime je on morao da izgovara (banana, krofna, paprika...).

Najboljem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teniseru sveta, koji je došao u žižu javnosti nakon deportacije iz Melburna dan uoči Australijan opena, to je bilo prilično smešno, pa je u jednom trenutku zaličilo da će pasti s pokretne trake.

Hahaha what foods would come to your mind first? I would probably start with the doughnut 🍩😂😂😂

Thank you #micomiladinovic & #novaktenniscenter on IG for this great video 😆@DjokerNole @jelenadjokovic @NovakFanClub pic.twitter.com/OWoIdatC1d

— Kristina (@KrisSekMNT) February 9, 2022
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.