U MELBURNU KATASTROFA: Teniserka se požalila na neverovatan propust organizatora (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021, 18:43

U MELBURNU KATASTROFA: Teniserka se požalila na neverovatan propust organizatora (FOTO)

Iz dana u dan sve gore.

Svakog dana iz Melburn stižu informacije o veoma lošim uslovima u karantinu u kojem su prinuđeni da borave teniseri i teniserki pošto je na njihovom čarter letu za Australiju bilo i zaraženih koronom.

Svi moraju da provedu 14 dana u karantinu bez mlgućnosti za treninge, a osim toga žale se i na veoma lošu hranu, higijenu, a u sobama nije moguće čak ni prozor otvoriti. Upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je na to ukazala i kazahstanska teniserka Julija Putinceva na Instagramu.

A post shared by Yulia Putintseva (@yulia_putintseva)

- Treba nam svež vazduh da dišemo. Prozori se ne otvaraju - napisala je Putinceva u poruci koja je upućena organizatorima turnira.

Dortmund se udaljava od prvog mesta, ali samo zbog loših partija na domaćem terenu. Na gostovanjima Milioneri igraju fenomenalno, a večeras (20.30) idu na noge Leverkuzenu koji je u padu. Kvota na dvojku je 2,30, kec je 3,10, a GG3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Leverkuzen - Dortmund.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Triniti, fudbalerka i ćerka Denisa Rodmana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.