Troicki i Ćaćić potvrdili trijumf Srbije

Izvor: RTS, 11.Jan.2020, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki i Ćaćić potvrdili trijumf Srbije

Teniska reprezentacije Srbije plasirala se u finale ATP kupa u Sidneju maksimalnim rezultatom (3:0), pošto je i srpski dubl Viktor Troicki/Nikola Ćaćić bio bolji od ruskog Konstantin Kravčuk/Tejmuraz Gabašvili – 6:4, 7:6 (9:7).
U meču koji je trajao sat i 31 minut, naš dubl je dobio prvi set sa 6:4, dok je do trijumfa stigao posle taj-brejk u drugom setu (9:7).

Posle velike borbe >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u dva singla, Dušan Lajović i Novak Đoković doneli su dva poena srpskom timu, pobedama nad Karenom Hačanovom i Danilom Medvedevom.
Đoković je u dramatičnom meču bio bolji od Medvedeva rezultatom 6:1, 5:7, 6:4, a Lajović je prethodno protiv Karena Hačanova odigrao jedan od najboljih mečeva u karijeri.
Srbija će sutra u finalu igrati protiv Španije koja je sa 3:0 nadigrala Australiju.  
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NIJE JOŠ ZA STARO GVOŽĐE: Nadal UVEO Španiju u finale ATP kupa

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2020

Dubl bez značaja...Rafael Nadal definitivno nije za staro gvožđe. Posle pobede Roberta Bautiste Aguta nad Nikom Kirjosom (6:1, 6:4), Aleks De Minaur je bio na korak trijumfa nad prvim reketom sveta, a samim tim bi Australija došla na korak do finala i megdana sa Srbijom...Rafael Nadal je na kraju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.