Trofej NAIS – turnir u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom

Izvor: Megafon.co, 30.Jul.2019, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trofej NAIS – turnir u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom

Trofej NAIS – turnir u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom će se održati u subotu, 3. avgusta u hali Čair od 10 sati. Ovo je jedan od šest bodovnih turnira Stonoteniskog saveza osoba sa invaliditetom Srbije. Učestvovaće više od 70 takmičara iz cele Srbije.
Turnir pod nazivom „TROFEJ NAIS“ se organizuje od 2005. godine.
Organizatori turnira su: Stonoteniski klub osoba sa invaliditetom „NAIS”, Sportsko >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << – rekreativno udruženje osoba sa invaliditetom „NAIS“ i Udruženje paraplegičara nišavskog okruga.
Stonoteniski klub osoba sa invaliditetom “NAIS” Foto – STK OSI „NAIS“

 “Klub ima petnaestak članova. Najveći uspeh u proteklih godinu dana je 3. mesto na ekipnom državnom prvenstvu u kategoriji 6-10. Imamo dosta osvojenih medalja na domaćim ali i na međunarodnim turnirima u Bugarskoj, Crnoj Gori, Slovačkoj, Češkoj”, kaže Bojan Stamenković, predsednik STK OSI „NAIS“.
U 2018. godini, osvojili su 40 medalja: 3 zlatne, 11 srebrnih i 26 bronzanih.
Foto – STK OSI „NAIS“

I 2019. godinu su otpočeli uspešno. Poslednje uspehe su ostvarili u Leskovcu, 22. juna. Nagrađeni su:
– Milan Antić – 1. mesto
– Milorad Jovanović – 1. mesto
– Miloš Stojiljković – 2. mesto
– Dario Stošić – 2. mesto
– Nikola Jovanović – 3. mesto
– Slađana Vojinović – 3. mesto
 

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.