Tomić ne prestaje sa sramnim provokacijama: Vi maštajte o autu i kući iz snova, ja to već mogu da kupim!

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jul.2017, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić ne prestaje sa sramnim provokacijama: Vi maštajte o autu i kući iz snova, ja to već mogu da kupim!

Australijski teniser Bernard Tomić je neverovatno bezobrazan lik.

On je svojim izjavama na Vimbldonu o tome kako mu je dosadno na terenu izazvao da ga se odrekne glavni sponzor, proizvođač teniske opreme "Head".

Ne žali ni zbog čega, naprotiv. Novinar "Herald Sana" ga je pitao za to ponašanje, ali on je odlučio da odgovori ovako:

- Verovatno me ne volite, ali realnost je da možete da sanjate >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sve ono što ja imam sa 24 godine. Na kraju dana, voleli me ili ne, svejedno mi je. Verovatno ćete otići u svoj dom razmišljajući o svom automobilu ili kući iz snova, dok ću ja otići da ih kupim.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Bezobrazni Tomić: Samo vi sanjajte, a ja ću da kupim

Izvor: N1 televizija, 10.Jul.2017

Australijski teiser Bernard Tomić nastavio je sa bezobraznim ponašanjem, a na meti neverovatnih komentara bili su novinari "Heradn sana"...Dvadesetčetvorogodišnji Tomić je, podsetimo, zbog neprimerenih izajava tokom Vimbldona ostao bez sponzorskog ugovora sa "Hedom", a mnoge je iznervirao konstatacijom...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.