Tomić lagao da je zaražen koronavirusom – razotkrila ga Srpkinja!

Izvor: B92, 26.Mar.2020, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić lagao da je zaražen koronavirusom – razotkrila ga Srpkinja!

Australijski teniser Bernard Tomić je, prema rečima njegove koleginice Andree Petković, lažirao da je imao simptome zaraze koja je zaustavila svet.

Sve se desilo početkom marta, kada je Tomić igrao na turniru u Montereju.

Tada se požalio da otežano diše, a da pored kratkog daha ima i druge simptome virusa Covid-19.

"Od utorka se loše osećam. Imam već problem sa disanjem, imunitet mi je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nizak i istrošen sam. Trenutno sam u Majamiju, izolovan od svih kako je i savetovano. Tek treba da me testiraju na virus korona, ali imam sve simptome", rekao je Tomić nakon turnira u Meksiku.

Komunicirao je sa koleginicom Andreom Petković i njoj priznao da imak nema opaki virus, a to je nemačka teniserka srpskog porekla podelila sa javnošću.



"On često priča bez razmišljanja. Prošli put je bilo o koronavirusu. Pisala sam mu pre nekoliko dana i rekao mi je da je sve bila laž i da čak ne zna ni zašto je to uradio",
rekla je Petkovićeva ga "Go Tennis".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.