Titule, polufinala i plasman na završnicu Sportskih igara za niške tenisere

Izvor: JužneVesti.com, 29.Jul.2019, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Titule, polufinala i plasman na završnicu Sportskih igara za niške tenisere

Srbiju će na završnici Sportskih igara mladih u Splitu predstavljati Nišlija Nikola Jović, pošto je bio najbolji na nacionalnom nivou ovog takmičenja. Sem Jovića, još nekoliko članova Teniske akademije Živković imalo je uspeha ovog vikenda - Aleksandar Žikić u dublu je osvojio turnir iz serije Tennis Europe, a Danica Marjanović osvojila je tunir u Sokobanji.

Jović je prvo slavio na niškom turniru >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Sportskih igara mladih, te se plasirao na završnicu u Beograd. Tamo se nadmetao sa pobednicima turnira ostalih gradova, pobedio i osigurao sebi odlazak u Split, 15. avgusta. Žikiću titula u miks dublu; foto: TAŽ

Žikić je u paru sa Jovanom Bjelobrk osvojio turnir iz serije Tennis Europe u Novom Sadu, namenjen teniserima i teniserkama do 12 godina. Dvojac je u finalu slavio prepustivši svega 3 gema rivalima.

Ni najmlađi članovi niškog TAŽ-a nisu ostali praznih ruku. Na Otvorenom prvenstvu Sokobanje Danica Marjanović odnela je pobednički pehar, dok su Iva Stojančić, Hana Ilić i Radovan Petrović stigli do polufinala.

Jedna od najboljih teniserki niškog kluba Emilija Zdravković nadmetala se na turniru u Sofiji, iz serije Tennis Europe za igrače i igračice do 14 godina, gde je stigla do polufinala.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.