Rastali se Tipsarević i Krajinović

Izvor: B92, 23.Okt.2020, 12:58

Rastali se Tipsarević i Krajinović

Proslavljeni srpski teniser Janko Tipsarević nije više trener Filipa Krajinovića.

Tipsarević je to objavio putem svog Instagram profila.

"Nakon godine zajedničkog rada, Filip Krajinović i ja smo doneli odluku da završimo našu saradnju. Bilo je to sjajno iskustvo, gde sam mnogo naučio i kao osoba i kao trener", napisao je Tisparević, uz objavljenu zajedničku fotografiju sa Krajinovićem.

Janko i Filip su saradnju počeli početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nove sezone, a Tipsarević se ujedno bavio i svojom teniskom akademijom.

Krajinović je trenutno 30. teniser na ATP listi, a godinu je počeo na 40. mestu, tako da je ostvario napredak za deset pozicija za sada.

Ove godine, za razliku od prošle kada je igrao dva, nije igrao nijedno ATP finale, dok je najbolji Grend slem učinak ostvario na US openu gde je ispao u trećem kolu posle duela sa Davidom Gofanom.

Trenutno nije poznato da li će Janko preuzeti nekog drugog tenisera ili teniserku, kao ni ko će biti novi Filipov trener.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tipasrević i Krajinović završili saradnju

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Okt.2020

Janko Tipsarević nije više trener Filipa Krajinovića, saopšteno je danas.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.