Izvor: RTS, 25.Sep.2022, 15:51

Tim sveta "zakuvao" završnicu Lejver kupa - Alijasim i Sok bolji od Marija i Beretinija

Kanadski teniser Feliks Ože-Alijasim i Amerikanac Džek Sok pobedili su na Lejver kupu u Londonu Italijana Matea Beretinija i Britanca Endija Marija 2:6, 6:3, 10:8 u prvom meču trećeg dana takmičenja.
Ože-Alijams i Sok, koji nastupaju za Tim sveta, smanjili su trijumfom vođstvo Tima Evrope na 8:7.

Kasnije danas biće odigrana preostala tri meča u singlu. Novak Đoković će igrati protiv Ože-Alijasima, a posle njih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << će na teren Grk Stefanos Cicipas i Amerikanac Frensis Tijafo.
U poslednjem meču dana večeras će se sastati Norvežanin Kasper Rud i Amerikanac Tejlor Fric.
Prvi tim koji dođe do 13 poena pobednik je Lejver kupa, a svaka pobeda trećeg dana takmičenja donosi tri boda.
Ovogodišnji Lejver kup obeležio je oproštaj Rodžera Federera od profesionalnog tenisa.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ože-Alijasim i Sok pobedili u dublu na Lejver kupu

Izvor: Beta, 25.Sep.2022

Kanadski teniser Feliks Ože-Alijasim i njegov partner u dublu Amerikanac Džek Sok pobedili su danas u Londonu italijansko-britanski par Matea Beretinija i Endija Mareja posle tri seta, 2:6, 6:3, 10:8, posle čega je Tim Sveta smanjio na 7:8 protiv Tima Evrope na Lejver kupu.Beretini i Marej su napravili...

Nastavak na Beta...

Novak posle poraza: “Umoran sam i iscrpljen. Brine me zglob…“

Izvor: Piplmetar.rs, 26.Sep.2022, 08:52

To se odrazilo i na igru i rezultat u meču.. Ono što je Novak Đoković pokazao juče na Lejver kupu delovalo je savršeno, pogotovo njegov nastup u singlu protiv Tijafoa, a onda je dobio i dubl meč sa Beretinijem protiv Soka i De Minora.. Nadali smo se da će tako nastaviti i danas, ali...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.