Izvor: B92, 13.Sep.2017, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ti si, ćerko, tatin sin: Beba Serene Vilijams dobila ime po ocu

Upoznajte Aleksis Olimpiju Ohanijan Mlađu, ćerku slavne teniserke Serene Vilijams i osnivača mreže Reddit Aleksisa Ohanijana.

Beba, koja je na svet došla 1. septembra, očigledno je dobila ime po ocu, a iz bolnice je izašla tek šest-sedam dana kasnije, zbog komplikacija.

Ponosni tata objavio je na YouTube-u video u kom prikazuje kompletnu avanturu, otkako su saznali da je Serena trudna, pa do dolaska bebe kući, dok je Serena objavila fotografiju male Aleksis na Instagramu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Beba Serene Vilijams dobila ime po ocu

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Sep.2017

Upoznajte Aleksis Olimpiju Ohanijan Mlađu, ćerku slavne teniserke Serene Vilijams i osnivača mreže Reddit Aleksisa Ohanijana...Beba, koja je na svijet došla 1. septembra, očigledno je dobila ime po ocu, a iz bolnice je izašla tek šest-sedam dana kasnije, zbog komplikacija...Ponosni tata objavio...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.