Teniska euforija u BiH, Dejana Živković preporodila Damira Džumhura (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2017, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teniska euforija u BiH, Dejana Živković preporodila Damira Džumhura (foto)

Srpska manekenka i bivša devojka Vladimira Stojkovića, nekoliko meseci je u vezi sa najboljim bosanskohercegovačkim teniserom. Istovremeno, on je počeo da blista na teniskim turnirima.

Sjajna forma Damira Džumhura potvrđena je i na turniru u Sankt Petersburgu, gde je proteklog vikenda osvojio titulu.

Dan posle, njegova devojka Dejana Živković oglasila se na Instagramu, izražavajući zadovoljstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i zbog svog pozitivnog uticaja na rezultate najboljeg tenisera BiH.





''Rečima ne mogu da opišem koliko sam ponosna na Damira sećajući se odakle smo krenuli pre samo četiri meseca, toliki napredak toliko bolji plasman. 22 meča i samo 3 poraza.







Od 87 igrača do trenutno 40 igrača na svetu, pravi professionalac i šampion. Drago mi je svim srcem što toliko pozitivno mogu da utičem.







Videvši te na terenu sinoć sa peharom krenule su mi suze od sreće jer znam koliko naporno radiš svaki dan ceo život i koliko si zaslužio titulu.







Svaka tvoja pobeda je i naša pobeda. Hvala na sreći koju si nam svima priredio i veliko hvala još jednom svim medijima i fanovima iz Bosne i Hercegovine na divnim komplimentima, idemo dalje u nove pobede'', napisala je Dejana.

-

Boat trip in Beautiful 🇷🇺 #saintpetersburg  #russia

Објава коју дели Deyana💋 (@dejanazivkovic) дана 21. Сеп 2017. у 7:21 PDT

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

(FOTO) ŠTA JOJ SE DESILO? Dejana ponovo povećala usne, a dok je bodrila dečka tenisera, svi su joj se smejali

Izvor: Kurir, 26.Sep.2017

Manekenka Dejana Živković je već četiri meseca u ljubavi sa bosanskim teniserom Damirom Džumhurom, koji je trijumfovao i u Sankt Peterburgu osvojio turnir. Bodrila ga je sa tribina, a sve oči su bile uprte u nju, tačnije u njene usne.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.