Tenis na OI 2024. u Parizu od 27. jula do 4. avgusta

Izvor: B92, 08.Avg.2022, 23:47

Tenis na OI 2024. u Parizu od 27. jula do 4. avgusta

Organizatori Olimpijskih igara u Parizu 2024. godine potvrdili su kada će se i gde održavati pojedini sportski događaji.

Što se tiče tenisa, sada je sve jasno, turnir će se održati od 27. jula do 4. avgusta i to na terenima Rolan Garosa.

Tako će najveće šanse za titulu imati upravo specijalisti za ovu podlogu poput Rafaela Nadala, koji je 14 puta slavio na grend slemu na šljaci.

Organizatori >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su već pojasnili svim zainteresovanim kako mogu da dođu do ulaznica i to putem sajta https://www.paris2024.org/fr/billetterie/.

Ono što je takođe bitno istaći je da će kalendar ATP i WTA turnira na šljaci, koji se igraju tokom leta, biti prilagođen olimpijskom turniru.

Tako će takmičenja u Hamburgu, Umagu, Kicbilu, Gštadu i Bastadu, biti održani pre početka takmičenja u Parizu.

To će biti prilika da igrači, posle nastupa na Vimbldonu, provere formu pred nastupe u borbi za medalje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POSLEDNJA ŠANSA: Nole na Rolan Garosu juriša na OLIMPIJSKO ZLATO

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2022, 09:57

Stigla potvrda...Organizatori Olimpijskih igara u Parizu 2024. godine potvrdili su kada će se i gde održavati pojedini sportski događaji. Što se tiče tenisa, sada je sve jasno, turnir će se održati od 27. jula do 4. avgusta i to na terenima Rolan Garosa...Tako će najveće šanse za titulu imati...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.