Tenis kakav nikad pre niste videli - Ovim turnirom Novak počinje sledeću sezonu!

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2019, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Tenis kakav nikad pre niste videli'' - Ovim turnirom Novak počinje sledeću sezonu!

Zvanično je potvrđeno na njegovom sajtu.

Najbolji srpski teniser i aktuelni svetski ''broj 2'' Novak Đoković nalazi se na zasluženom odmoru, posle još jedne uzbudljive sezone u kojoj je Nole osvojio i još dva Gren Slem trofeja (Australijan open i Vimbldon).

Pauza će trajati još tačno mesec dana, do 3. januara, kada ćemo Novaka gledati na ATP Kupu, novom teniskom turniru, na čijem zvaničnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sajtu se turnir najavljuje kao ''tenis kakav nikad do sada nismo videli''.

Biće to novo reprezentativno takmičenje na kom će Srbija biti prvi nosilac, a predstavjaće je Novak Đoković i Dušan Lajović.

ATP Kup će biti organizovan u Australiji, u tri tamošnja grada - Brizbejnu, Pertu i Sidneju, a pobednika ćemo dobiti 12. januara.

Srbija je u grupi sa Francuskom i Južnom Afrikom, igraće se dva singla i jedan dubl, a u slučajevima kada bude 1:1 u setovima, treći set će seigrati po ''taj-brejk'' formatu, do 10.

Na kraju, pogledajte i svih šest grupa, iz kojih će dalje proći pobednici, plus dve najbolje drugoplairane selekcije.

Grupa A (Brizbejn): Srbija, Francuska, Čile, Južna Afrika

Grupa B (Pert): Španija, Japan, Gruzija, Urugvaj

Grupa C (Sidnej): V. Britanija, Belgija, Bugarska, Moldavija

Grupa D (Pert): Rusija, SAD, Italija, Norveška

Grupa E (Sidnej): Hrvatska, Argentina, Austrija, Poljska

Grupa F (Brizbejn): Australija, Nemačka, Grčka, Kanada.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.