TENISKA ŠAMPIONKA: Sa Novakom mora da porazgovara neko iz Srbije, stručnjak za nauku i medicinu! Imam samo JEDNO pitanje za njega!

Izvor: Kurir, 16.Feb.2022, 08:28

TENISKA ŠAMPIONKA: Sa Novakom mora da porazgovara neko iz Srbije, stručnjak za nauku i medicinu! Imam samo JEDNO pitanje za njega!

Jedna od najboljih dubl igračica u istoriji Pamela Šriver šokirana je odlukom Novaka Đokovića da ne igra ako mora da se vakciniše i smatra to užasnom vešću za njega i za tenis.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

ČUVENA TENISERKA UDARILA PO NOLETU: Užasno, hoće li imati otvoren um?

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2022

Možda je samo pogrešno protumačila njegovu borbu za slobodu!..Jedna od najboljih dubl teniserki svih vremena, Pamela Šriver, istakla je da je šokirana je odlukom Novaka Đokovića da ne igra ukoliko bude morao da se vakciniše, te smatra to užasnom vešću za njega i za tenis...Šriver, koja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.