Izvor: HotSport.rs, 22.Okt.2017, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TENIS: Mugurusa i Pliškova pobedama ‘otvorile’ završni turnir

Gabrinje Mugurusa iz Španije i Karolina Pliškova iz Češke ostvarile su pobedu u mečevima 1. kola Bele grupe završnog turnira VTA u Singapuru.
Mugurusa, inače druga teniserka na svetu, savladala je sedmoplasiranu Letonku Jelenu Ostapenko sa 6:3, 6:4.
Za sat i 24 minuta, Mugurusa je pet puta oduzimala protivnici servis, dok je dopustila tri brejka, pa je stigla do trijumfa.
Sa druge strane, Pliškova je lakše >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << od očekivanog savladala Venus Vilijams – 6:2, 6:2.
Susret je trajao 72 minuta, uz takođe pet brejkova Čehinje i samo jedan izgubljen servis.
Takmičenje u Crvenoj grupi počinje u ponedeljak, prve igraju Rumunka Simona Halep i Karolina Garsija iz Francuske, a posle njih Dankinja Karolina Voznijacki i Ukrajinka Elina Svitolina.
Na završnom turniru učestvuje osam najboljih teniserki sveta.
The post TENIS: Mugurusa i Pliškova pobedama ‘otvorile’ završni turnir appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobede Muguruse i Pliškove u prvom kolu završnog WTA turnira

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2017, 00:22

Španska teniserka Garbinje Mugurusa i Čehinja Karolina Pliškovaostvarile su danas pobede u mečevima prvog kola Bele grupe na završnom WTA turniru u Singapuru...Druga teniserka sveta Garbinje Mugurusa pobedila je sedmu na WTA listi Letonku Jelenu Ostapenko posle dva seta, 6:3, 6:4...Meč je trajao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.