Švarcman zaustavio Lajovića

Izvor: RTS, 24.Jan.2020, 07:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švarcman zaustavio Lajovića

Srpski teniser Dušan Lajović izgubio je od Dijega Švarcmana u trećem kolu Australijan opena. Lajović je izgubio rezultatom 3:0 (6:2, 6:3, 7:6).
Argentinac je do pobede došao u tri seta, posle dva sata i 16 mintua igre.

Gem za gem - 2:2, a onda je Švarcman vezao četiri gema i došao do prednosti. 
U drugom setu, Švarcman je napravio brejk za 4:1, ali je Lajović uzvratio i smanjio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na 4:3.
Ipak, kada je bilo najpotrebnije, Argentinac je još jednom oduzeo servis Lajoviću - poveo sa 5:3, a onda sigurno servirao za set. 
Bespoštedna borba viđena je u trećem setu. Festival brejkova koji je prekinuo srpski teniser, poveo sa 4:2, ali se Argentinac vratio i obezbedio taj-brejk.
Lajović je imao tri set lopte u taj-brejku trećeg seta, ali ih nije iskoristio. To je kaznio Švarcman i osvojio taj-brejk sa 9:7. 
Argentinac u sledećoj rundi igraće sa boljim iz duela Novak Đoković – Jošihito Nišioka.
Australijan open igra se za nagradni fond od 71 milion australijskih dolara, a titulu brani upravo Đoković.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj za Lajovića u trećem kolu Australijen opena

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jan.2020

Srpski teniser Dušan Lajović završio je danas učešće na Australijen openu, pošto je u trećem kolu izgubio od Argentinca Dijega Švarcmana 6:2, 6:3, 7:6 (9-7).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Đoković o Ivaniševiću: Moraće da poradi na servisu

Izvor: RTS, 24.Jan.2020

Nakon pobede u trećem kolu Australijan opena, Novak Đoković je nasmejao publiku u Melburnu. . Njegov trener Goran Ivanišević igra u revijalnom delu turnira, a tu će mu pomoći Novak..."Zamenićemo uloge.. Popričaćemo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.