Stojanović u četvrtfinalu Gvangdžua, kraj za Krunićevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Sep.2019, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojanović u četvrtfinalu Gvangdžua, kraj za Krunićevu

Srpska teniserka Nina Stojanović pobedila je danas Kineskinju Šuai Peng 7:6 (7-4), 2:6, 6:0 u drugom kolu WTA turnira u Gvangdžu.

Stojanovićeva je za više od dva sata igre uspela da savlada 109. teniserku sveta i da se plasira u četvrfinale turnira, gde će joj rivalka biti Australijanka Samanta Stosur.

Aleksandra Krunić poražena je u osminifinala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od Ruskinje Ane Blikove 6:2, 7:5.

Blinkova je za manje od sat i po uspela da izađe na kraj na srpskom predstavnicom, koja je samo u drugom setu pružila otpor. Rival Blinkove u četvfinalu biće Čehinja Marija Buzkova.

Turnir u Gvangdžuu igra se za nagradni fond od 500.000 dolara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Četvrtfinale Gvangdžua i top 100 za Ninu Stojanović

Izvor: RTS, 18.Sep.2019

. Srpska teniserka Nina Stojanović pobedila je Kineskinju Šuaj Peng 7:6 (7-4), 2:6, 6:0 u drugom kolu VTA turnira u Gvangdžuu.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.