Srpski teniski krem – Đoković, Krajinović, Lajović, Tipsarević na šljaci FOTO

Izvor: B92, 09.Jun.2020, 15:30

Srpski teniski krem – Đoković, Krajinović, Lajović, Tipsarević na šljaci FOTO

Najbolji srpski teniseri spremaju se za prvi nastup posle tromesečne pauze.

Novak Đoković, Filip Krajinović i Dušan Lajović trenirali su u utorak po sunčanom vremenu na Dorćolu pred "Adrija tur".

Egizibicioni regionalni turnir pokrenuo je najbolji teniser sveta, a kreće predstojećeg vikenda upravo na terenima akademije "Novak" u Beogradu.

Odmah posle njega na terenima kluba "Olimp" u ponedeljak počinje "Otvoreno prvenstvo Istočne Evrope" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gde je Janko Tipsarević okupio najbolje regionalne tenisere koji će se narednih šest nedelja spremati za nastavak ATP i WTA sezone u septembru.

Tipsarević je u utorak bio na terenima akademije "Novak" gde je pratio trening njegovog "pulena" Krajinovića, a usput uživao u društvu Đokovića i njegovog tima predvođenog Goranom Ivaniševićem.

Treningu najboljih srpskih tenisera prisustvovala je i naša mlada teniserka Olga Danilović, koja je sigurno pokupila nekoliko "fora" od prekaljenih profesionalaca.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.