Srđan Đoković: Polufinale ću gledati od kuće; TS Australije: Važno je da se ne prave smetnje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2023, 09:52

Srđan Đoković: Polufinale ću gledati od kuće; TS Australije: Važno je da se ne prave smetnje

Otac srpskog tenisera Novaka Đokovića Srđan Đoković saopštio je danas, povodom video snimka na kojem se vidi kako pozira sa pristalicama ruskog predsednika Vladimira Putina u Melburn parku, da je bio napolju sa Đokovićevim navijačima, kao i posle svih mečeva kako bi proslavio pobedu i slikao se sa navijačima svog sina.

Srđan Đoković je u saopštenju, koje je objavio PR tim Novaka Đokovića, naveo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da je izabrao da polufinalni meč gleda od kuće, kako ne bi bilo nikakvih smetnji na polufinalu za njegovog sina ili bilo kog drugog igrača.

"Ovde sam samo kako bih podržao svog sina. Nisam imao nameru da budem razlog za takve naslove ili da izazovem bilo kakvo ometanje. Bio sam napolju sa Novakovim navijačima, kao i posle svih mečeva mog sina, da proslavim njegove pobede i slikam se sa njima. Nisam imao nameru da budem uvučen u sve ovo", poručio je Srđan Đoković.

Kako je naglasio, njegova porodica je proživela užas rata, a mi želimo samo mir.

"Da ne bi došlo do narušavanja polufinala za mog sina ili za drugog igrača, gledaću meč od kuće. Želim da odigraju sjajan meč i navijaću za sina, kao i uvek", naveo je Srđan Đoković.

TS Australije: Odgovorni uklonjeni iz kompleksa, važno je da se ne prave smetnje

Teniski savez Australije oglasio se saopštenjem i potvrdio da Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića, nakon incidenta sa navijačima i ruskim zastavama, neće prisustvovati polufinalu između Đokovića i Tomija Pola.

"Posle događaja u sredu uveče, u saradnji sa članovima obezbeđenja i policije reagovali smo brzo kako bismo odgovorne uklonili iz kompleksa. Tokom turnira razgovarali smo sa igračima i njihovim timovima o važnosti toga da se ne upliću u nešto što će izazvati smetnje. Gospodin Srđan Đoković objavio je saopštenje u kojem je naveo da neće prisustvovati večerašnjem polufinalu - navodi se iz TS Australije, uz podsećanje da će ruske i beloruske zastave i dalje biti zabranjene.

"Tenis Australija čvrsto drži do apela za mir i okončanje rata u Ukrajini", zaključuje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Oglasio se Srđan Đoković: Ovde sam samo kako bih podržao svog sina

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jan.2023

Otac srpskog tenisera Novaka Đokovića Srđan Đoković saopštio je danas, povodom video snimka na kojem se vidi kako pozira sa pristalicama ruskog predsjednika Vladimira Putina u Melburn parku, da je bio napolju sa Đokovićevim navijačima, kao i poslije svih mečeva kako bi proslavio pobjedu i ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.