Španac upozorio Đokovića: Jesi superioran, ali može i da škodi

Izvor: B92, 23.Jul.2021, 20:06

Španac upozorio Đokovića: Jesi superioran, ali može i da škodi

Prvi teniser sveta Novak Đoković napada olimpijsko zlato u Tokiju, jedini poduhvat koji mu nedostaje.

Srpski as ima priliku da kompletira "Zlatni slem" u ovoj godini, ako pridoda titule u Japanu i na US openu već osvojenim na Australijan openu, Rolan Garosu i Vimblodnu, što nikome nije uspelo u muškom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tenisu.

Zato je pristao da ide u Tokio, uprkos teškim uslovima, što je pozdravio španski teniser Pablo Karenjo Busta.

"Čoveče, ako bih se stavio na njegovo mesto, sa tri trofeja na Grend slemovima i opcijom da slavim na Olimpijskim igrama i US opejnu, takođe bih pokušao da osvojim sve", počeo je Karenjo Busta za "Punto de Break".

Karenjo Busta, protiv koga je Đoković diskvalifikovan sa prošlog US opena zbog nehotičnog pogotka sudije lopticom, upozorio je svetskog broja jedan da mu neće biti lako u Tokiju.

"Bilo bi to nešto jedinstveno što bi postigao Novak, istorijski rekord. Trenutno je superiorniji u odnosu na druge igrače, ali malo prekomernog opuštanja može da naškodi. Moraće da bude oprezan u svakom meču. Očigledno je favorit, ali moraće to da ponovo da pokaže na terenu i narednim turnirima", smatra Karenjo Busta.

Đoković u subotu od oko devet sat započinje misiju ka zlatu mečom protiv Uga Delijena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.