Slobodan Boba Živojinović: Nadam se da će Filip i Aleksandra imati venčanje iz bajke

Izvor: Story, 20.Jun.2018, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slobodan Boba Živojinović: Nadam se da će Filip i Aleksandra imati venčanje iz bajke

Sve je spremno za svadbu folk pevačice Aleksandre Prijović i sportskog menadžera Filipa Živojinovića, a mladoženjin otac, bivši teniser Slobodan Boba Živojinović otkriva da je presrećan zbog venčanja. – Vrlo sam uzbuđen i ne mogu da kažem da nemam tremu. Međutim, presrećan sam zbog njih i nadam se da će svadba proteći onako kako smo ... The post Slobodan Boba Živojinović: Nadam se da će Filip i Aleksandra imati venčanje iz bajke appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOBA SE OGLASIO UOČI RASKOŠNE SVADBE FILIPA I PRIJE: Jedan je od glavnih organizatora, a u glavi mu je samo ovo!

Izvor: Press, 21.Jun.2018, 08:57

Sve je spremno za svadbu folk pevačice Aleksandre Prijović i sportskog menadžera Filipa Živojinovića, a mladoženjin otac, bivši teniser Slobodan Boba Živojinović otkriva da je presrećan zbog venčanja. . Vrlo sam...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.