Senzacija  Nina Stojanović i Hrvatica izbacile prvi dubl sveta

Izvor: B92, 13.Feb.2021, 07:11

Senzacija " Nina Stojanović i Hrvatica izbacile prvi dubl sveta

Neverovatan uspeh srpske teniserke Nine Stojanović.

Srpska teniserka Nina Stojanović i hrvatska teniserka Darija Jurak savladale su prvi dubl sveta, Barboru Stricovu i Se Vej Sije.

Nina i Dariju su prvu i drugu dubl igračicu sveta savladale posle tri odigrana seta – 7:6, 3:6, 7:5.

Borba u trećem kolu trajala je dva sata i 25 minuta.

U prvom setu videli smo ukupno šest brejkova, a Nina i Darija su pri rezultatu 5:4 i servisu za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vođstvo dopustile poslednji brejk u setu. Ipak, u taj-brejku su bile bolje i dobile su ga sa 7:5.

Povele su i sa 2:0 u drugom setu, ali su u nastavku odigrale veoma loše i tri puta su brejkovane, pa su taj set izgubile sa 6:3.

Gubile su sa 5:3 u trećem setu i bile na ivici poraza, ali su vratile brejk i uspele da dođu do 5:4, a zatim i 5:5 dobrim servis gemova.

Serija gemova se nastavila i pri rezultatu 6:5 napravile su pritisak na servis Čehinje. Spasile su Stricova i Se dve meč lopte, ali treću nisu mogle i Jurak i Stojanovićeva su ostvarile najveće pobede u karijerama.

Naredne protivnice biće im Bolsova Zadoinov i Paolini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.