STRIC MU TRENIRA DRUGOG TENISERA Nadal otvoreno priznao postoji li problem u porodici

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021, 22:08

STRIC MU TRENIRA DRUGOG TENISERA Nadal otvoreno priznao postoji li problem u porodici

"On je moj stric."

Rafael Nadal kaže da je srećan što će njegov stric Toni trenirati u narednom periodu Kanađanina Feliksa Ožea-Alijasima.

Toni Nadal je 2017. prepustio brigu od Nadalu Karlosu Moji i Fransisku Rođu, a od tada je uspešno radio u Rafinoj teniskoj akademiji na Majorci.

Ipak, očigledno je da se poznati trener zaželeo rada na profesionalnom nivou pa je rešio da pokuša da napravi proboj sa 20-godišnjim teniserom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Rafaela Nadala su uoči starta na Mastersu u Monte Karlu pitali šta misli o saradnji Tonija i Feliksa.

- Srećan sam zbog Tonija. Istovremeno, dobra stvar je i za akademiju da on radi sa nekim tako sjajnim igračem kao što je Feliks. To je vrlo pozitivna stvar. Toni ima gomilu iskustva, zna mnogo o ovom sportu, znanje koje je svakom igraču potrebno. Siguran sam da će biti od velike pomoću Ože-Alijasimu - smatra treći igrač sveta.

Na pitanje da li on to vidi kao pomoć rivalskom igraču, samo se nasmejao.

- Ne vidim tu nikakav problem. Uvek sam govorio isto, želim samo najbolje za Tonija. On je moj stric. Zahvalan sam na svemu što je uradio za mene. I srećan sam što je opet na Turu. Srećan sam i zbog Feliksa, imaće sjajnu podršku u Toniju. Drago mi je da vidim strica ovde u Monte Karlu, da provodim opet vreme sa njim na turniru - dodao je Rafa.

Prvi protivnik Ože-Alijasima u kneževini je Kristijan Garin.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Ana Rajković, supruga Predraga Rajkovića.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.