ŠOK PRED START TURNIRA: Srpska UZDANICA otkazala učešće u Beogradu! Glavobolja, grlo me boli...

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2021, 16:49

ŠOK PRED START TURNIRA: Srpska UZDANICA otkazala učešće u Beogradu! Glavobolja, grlo me boli...

Nije mogao da nastupi.

Srpski teniser Laslo Đere povukao se danas sa predstojećeg ATP turnira u Beogradu.

Real Madrid (18.00) dočekuje Viljareal u poslednjem kolu španske Primere i potrebna mu je pobeda i kiks Atletika u Valjadolidu da bi uzeo titulu. Kvota da će Kraljevski klub odraditi svoj deo posla, odnosno na keca je 1,45, a na kombinazziju 1&3+ 1,82. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Real Madrid - Viljareal.

- Žao mi je što neću igrati, imao sam glavobolju, grlo me je boleo, testirao sam se, zdrav sam, ali se osećam malaksalo. Čim se budem osećao bolje počeću da treniram. Nadam se da se vidimo sledeće godine - rekao je Đere, a preneli su organizatori turnira.

Đere je ocenio da je dobro igrao na turniru u Ženevi, gde je stigao do četvrtfinala.

- Dosta dobro sam igrao, ali ne mogu da kažem da sam zadovoljan rezultatom, ali kad uzmem u obzir da sam imao pet poraza u nizu ne mogu da se žalim. Znače mi te dve pobede za samopouzdanje - rekao je Đere.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda američka MMA fajterka Pejdž Vanzant.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.