SJAJNI MEĐEDOVIĆ: Srpski teniser za samo 64 minuta do polufinala

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2022, 17:30

SJAJNI MEĐEDOVIĆ: Srpski teniser za samo 64 minuta do polufinala

U dva seta savladao Marka Čekinata.

Mladi srpski teniser Hamad Međedović plasirao se danas u polufinale čelendžera u nemačkom Lidenšadu pošto je ubedljivo savladao Italijana Marka Čekinata sa 6:1, 6:1 za svega 64 minuta igre.

Rival Međedoviću u polufinalu turnira na šljaci biće bolji iz duela između Čileanca Nikolasa Harija i Argentinca Santjaga Rodrigeza Taverne koji je na programu kasnije danas. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << U drugom polufinalu takmičenja u Lidenšajdu sastaju se Slovak Jozef Kovalik i Kinez Žinžen Ženg.

Čekinato je nekadašnji 17. teniser sveta, a 2018. napravio je veliko iznenađenje u četvrtfinalu Rolan Garosa eliminisavši najboljeg srpskog tenisera Novak Ðokovića. Hamad Međedović je trenutno 395. teniser na ATP listi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.